Een moment geduld aub.
25 mei 2019

Dag van de Hond, met vele activiteiten in ons beleveniscentrum!

Zaterdag 25 mei 2019 staat onze showroom in het teken van de Hond. Leveranciers zullen aanwezig zijn voor interessante demonstraties. Daarnaast vele aantrekkelijke acties! Kom naar ons belevingscentrum en geniet van de mooie activiteiten.

Programma

Hondenfotograaf

Met alle geduld en de nodige portie ervaring zorgt een speciale hondenfotograaf dat uw hond in alle rust op z’n mooist wordt gefotografeerd. De hele dag kunt u hier vrijblijvend gebruik van maken en krijgt u één foto gratis.

Worst happen

Laat uw hond actief zoeken en happen naar worst. Hij zal het geweldig vinden.

Gratis ontvlooien

Profiteer deze dag van een gratis vlooienpipet in de nek bij uw hond. Dit zal vakkundig door een specialist worden gedaan en uw hond is vrijwel 3 maanden weer vrij van deze kleine beestjes.

Alles over een mooie vacht...

Een vachtspecialist is de hele dag aanwezig en kan u alles vertellen over het verkrijgen of behouden van een mooie vacht.

Oog- & oorreiniging

Vakkundig de ogen en oren laten reinigen, ook dit is deze dag mogelijk en ook deze service wordt u gratis aangeboden en verzorgd door Jean Peau.

Voordeeltas

Profiteer van een geweldige actie bij ons en haal voor 10 Euro de voordeeltas op. Een ware verassing voor uw hond met vele producten. Deze tas heeft een waarde van Euro 40,00! OP=OP!!!


Kijk hier voor de acties