Een moment geduld aub.

Weetjes

Drukke Dierendag(en) bij DIERTOTAAL.NL (impressie)

Drukke Dierendag(en) bij DIERTOTAAL.NL (impressie)
Afgelopen weekend konden alle bezoekers weer genieten van vele activiteiten en acties bij DIERTOTAAL.NL. Een uitgebreid programma werd uitgerold en vele mensen, zowel binnen als buiten de stad, kwamen hier op af. Er waren momenten dat er werkelijk geen plekje meer te vinden was op de zeer ruime parkeerplaats. Zo was er een demonstratie politiehonden, aquascaping en was de dierenfotograaf aanwezig om een ieder huisdier vast te leggen.Daarnaast een gratis proeverij voor zowel hond als knaagdier. De huid- en vachtspecialisten van Jean Peau waren aanwezig voor het beste advies! Ook was het mogelijk om gratis de oren, ogen en nagels te laten checken en werd er tegen een zeer gereduceerd bedrag de mogelijkheid gegeven om de viervoeter te laten chippen en registreren. De jongeren en de ouderen konden gezelschap op de nek krijgen van een grote slang en de kinderen deden hard mee aan een kleurwedstrijd. Dit en nog veel meer zorgde voor een zeer geslaagde dag. Natuurlijk ontbraken de vele acties niet en hier werd gretig gebruik van gemaakt. Goed nieuws voor de mensen die onverhoopt niet konden... Deze acties zijn de gehele maand OKTOBER geldig!

Lees verder

Geef uw hond verkoeling!

Geef uw hond verkoeling!
We moeten allemaal het hoofd koel houden en dat geldt zeker voor uw hond. Geef uw vriend de gewenste verkoeling met de Duvo+ koelmat. Deze mat is gevuld met een zelfkoelende gel die geactiveerd wordt zodra uw hond op de mat gaat liggen.

Lees verder

Topmerk Saki Hikari Koi voer in assortiment

Topmerk Saki Hikari Koi voer  in assortiment
Hoge kwaliteit koi voer is ontzettend belangrijk voor zowel uw vissen als uw vijver. Het absolute topmerk Saki Hikari voegt alle hoognodige ingrediƫnten toe om dit te waarborgen. Saki Hikari is speciaal ontwikkeld voor volwassen koi om de juiste voedingswaarden binnen te krijgen, daarnaast is het veelbesproken Hikari Germ aanwezig dat zorgt voor een beter spijsverteringskanaal.

Lees verder